📦Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε σε ένα σημείο πακέτων BOX NOW! | Δωρεάν αποστολή άνω των 49 EUR 🇬🇷 55 EUR 🇨🇾 🆓🚚

Blog

Γιατί το «Love Note» είναι το ιδανικό δώρο για την Ημέρα του Πατέρα; May 27, 2024

Η Ημέρα του Πατέρα αποτελεί μια ιδιαίτερη ευκαιρία για να εκφράσουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας για όλα όσα έχει κάνει ο πατέρας μας για εμάς όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ο ήρωάς μας, ο δάσκαλός μας, ο μάστορας μας και το οχυρό της ασφάλειάς μας, όλα αυτά μαζί. Πώς μπορείτε να βρείτε το τέλειο δώρο για ένα τόσο πολυτάλαντο άτομο; Στην ανάρτησή μας στο blog παρουσιάζουμε μια μοναδική και εξατομικευμένη έκπληξη που σίγουρα θα φέρει δάκρυα χαράς στα μάτια σας!

5+1 λόγοι για τους οποίους αξίζει να γιορτάζουμε και τους μπαμπάδες May 27, 2024

Γιορτάζετε την Ημέρα του Πατέρα στην οικογένειά σας; Στο άρθρο μας συγκεντρώσαμε 5+1 λόγους για να εκφράσουμε πόσο μεγάλο ρόλο έχουν οι μπαμπάδες στη ζωή μας.

Παρουσιάζοντας τα καλύτερα δώρα για τα παιδιά May 17, 2024

Η αγορά δώρων για τα παιδιά αποτελεί πάντα μια πρόκληση. Ειδικά αν θέλετε να τους εκπλήξετε με κάτι που θα τους δώσει μεγάλη ευχαρίστηση και που δεν θα χρειάζεται να αποχωριστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά τι είδους δώρα μπορούν να αποκτήσουν;

5 συμβουλές για το πώς να κάνετε το παιδί σας να διαβάσει May 15, 2024

Στον σημερινό γρήγορο, ψηφιακό κόσμο, το να κάνουμε τα παιδιά μας να διαβάζουν ιστορίες είναι μια πρόκληση. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι οθόνες της τηλεόρασης και των tablets προσφέρουν μια δελεαστική και εύκολη εναλλακτική λύση, αλλά η ανάγνωση εξακολουθεί να είναι αποδεδειγμένα το καλύτερο εργαλείο για διασκεδαστική μάθηση και ανάπτυξη. Αν έχετε αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, σας έχουμε καλά νέα! Υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε ως γονείς για να κάνετε το παιδί σας να ενδιαφερθεί για τον κόσμο των βιβλίων.

5 λόγοι γιατί τα προσωποποιημένα παραμύθια βοηθούν στην ανάπτυξη του παιδιού σας May 9, 2024

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ακούνε για τα μη παραδοσιακά, μοναδικά παραμύθια που έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην ανάπτυξη των παιδιών. Αυτές οι ιστορίες έχουν πολλά πλεονεκτήματα, καθώς κάθε ιστορία έχει ένα διαφορετικό και σημαντικό περιεχόμενο. Σε αυτό το άρθρο, θα ασχοληθούμε πιο αναλυτικά με το ποια είναι αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα επιπλέον συστατικά που κάνουν τις προσωποποιημένες ιστορίες να διαφέρουν από τις αντίστοιχες παραδοσιακές.

Μοναδικές ιστορίες: η τέχνη της διασκεδαστικής μάθησης May 9, 2024

Οι παιδικές ιστορίες είναι ένας θησαυρός για την ανάπτυξη των μικρών μυαλών. Αυτές οι μαγευτικές ιστορίες όχι μόνο ψυχαγωγούν, αλλά και διαμορφώνουν διακριτικά τα παιδιά, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των γνωστικών, συναισθηματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων τους.

5+1 λόγοι για τους οποίους οι μητέρες είναι πραγματικές ηρωίδες May 1, 2024

Πώς θα περιγράφατε έναν ήρωα; Μπορούν να κάνουν πολλαπλές εργασίες, να λειτουργούν ως πρότυπο, να είναι επίμονοι και ανιδιοτελείς και να έχουν μια λύση για κάθε πρόβλημα; Αν και ο Σούπερμαν και ο Ηρακλής είχαν υπερδυνάμεις, μπορούμε να βρούμε καθημερινούς ήρωες πολύ πιο κοντά μας. Ποιον σκεφτόμαστε; Συγκεντρώσαμε 5+1 λόγους για να δείξουμε γιατί οι μητέρες είναι οι πραγματικές ηρωίδες αντί για τους κλασικούς φανταστικούς χαρακτήρες.

Ένα δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας, που εγγυημένα θα χαρίσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της μαμάς σας. April 17, 2024

Καθώς πλησιάζει η Γιορτή της Μητέρας, πάντα τίθεται το μεγάλο ερώτημα: τι μπορείτε να κάνετε για να εκπλήξετε τη μαμά σας και να δείξετε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας; Όλοι γνωρίζουμε ότι οι μαμάδες δεν είναι λάτρεις των επιδεικτικά ακριβών και παράλληλα ανούσιων εκπλήξεων. Σίγουρα έχετε ακούσει τις απαντήσεις «Αρκεί που με αγαπάς», «Μην ξοδεύεις πολλά χρήματα για μένα» και «Το πολύ-πολύ, κάτι μικρό» όταν προσπαθείτε να είστε λίγο πιο ήπιοι στα δώρα. Φυσικά, αυτό είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις 🤔

7 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι το Love Note είναι το ιδανικό δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας April 9, 2024

Τι θα άρεσε πραγματικά στη μαμά σας; Θα θέλατε να είναι μοναδικό; Κάτι ξεχωριστό; Όχι πολύ ακριβό; "Μην ξοδευτείς καθόλου για μένα". Θα προτιμούσατε να είναι δημιουργικό, χειροποίητο; Μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι τα μοναδικά, εξατομικευμένα βιβλία δώρων μας έχουν φτάσει σε σχεδόν 30.000 μαμάδες όλα αυτά τα χρόνια και αμέτρητα χαρούμενα δώρα έχουν αναφερθεί σε εμάς από τους πελάτες μας.

Γιατί ορισμένες ημερομηνίες είναι τόσο σημαντικές για εμάς; March 27, 2024

Όλοι μας έχουμε ημερομηνίες που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την καρδιά μας και τις οποίες γιορτάζουμε κάθε χρόνο. Ο περιοδικός εορτασμός των γενεθλίων, των ονομαστικών εορτών, των επετείων και άλλων μικρών και μεγάλων γεγονότων της ζωής αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό ένα απολύτως φυσιολογικό κομμάτι της ζωής μας. Επιπλέον, ο εορτασμός των «μεγάλων» αυτών ημερών είναι ένα από τα λίγα πράγματα που σχεδόν όλοι στον κόσμο θεωρούν σημαντικά, αλλά σπάνια σκεφτόμαστε γιατί αυτές οι ημερομηνίες και οι τελετουργίες που οργανώνονται γύρω από αυτές είναι στην πραγματικότητα τόσο σημαντικές για εμάς.

1