📦Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε σε ένα σημείο πακέτων BOX NOW! | Δωρεάν αποστολή άνω των 49 EUR 🇬🇷 55 EUR 🇨🇾 🆓🚚
blog

Παρουσιάζοντας τα καλύτερα δώρα για τα παιδιά

May 17, 2024

Η αγορά δώρων για τα παιδιά αποτελεί πάντα μια πρόκληση. Ειδικά αν θέλετε να τους εκπλήξετε με κάτι που θα τους δώσει μεγάλη ευχαρίστηση και που δεν θα χρειάζεται να αποχωριστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά τι είδους δώρα μπορούν να αποκτήσουν;

Η αγορά δώρων για τα παιδιά αποτελεί πάντα μια πρόκληση. Ειδικά αν θέλετε να τους εκπλήξετε με κάτι που θα τους δώσει μεγάλη ευχαρίστηση και που δεν θα χρειάζεται να αποχωριστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά τι είδους δώρα μπορούν να αποκτήσουν; Ίσως ένα άλλο σετ LEGO; Για την εκατομμυριοστή λούτρινη φιγούρα; Ή για κάτι που να αφορά μόνο αυτόν/αυτήν; Αναρωτιέστε με τι θα μπορούσατε να του/της κάνετε έκπληξη; Αν δεν έχετε καμία απολύτως ιδέα, σας έχουμε καλά νέα! Έχουμε ένα δώρο που είναι προσωποποιημένο, ξεχωριστό, και είναι εντελώς δομημένο με βάση το παιδί και για το παιδί. Πόσο υπέροχο ακούγεται αυτό;

Και αυτό το ξεχωριστό δώρο δεν είναι άλλο από το βιβλίο παραμυθιών Tiny Tales !

Τα βιβλία παραμυθιών Tiny Tales δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να γίνουν οι πρωταγωνιστές των δικών τους ιστοριών. Τι θα μπορούσε να είναι πιο συναρπαστικό και αναζωογονητικό για ένα παιδί από το να είναι μέρος των δικών του περιπετειών; Τα ονομαστικά βιβλία ιστοριών εξάπτουν τη φαντασία κάθε παιδιού και το βοηθούν να φανταστεί τον εαυτό του ως γενναίο ήρωα ή ευρηματικό εξερευνητή.

Αλλά τι κάνει τα προσωποποιημένα παραμύθια «Tiny Tales» τόσο ξεχωριστά;

Πρώτον, η ποιότητα. Τα βιβλία είναι όμορφα κατασκευασμένα, χειροποίητα από ποιοτικά υλικά για να διατηρούν τη μαγεία τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεύτερον, ευελιξία. Έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την ιστορία, έτσι ώστε κάθε παιδί να αποκτήσει μια εντελώς ξεχωριστή ιστορία από τις προτεινόμενες εκδοχές. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες βιβλίων με παραμύθια που διατίθενται υπό την ονομασία «Tiny Tales». Επιπλέον, αυτές οι ξεχωριστές ιστορίες βοηθούν τα παιδιά να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους και τους άλλους και να αναπτύξουν τις αναγνωστικές τους δεξιότητες και τη δημιουργική τους σκέψη.

Γιατί όμως ένα παραμύθι;

Δεν πρόκειται απλώς για ένα βιβλίο!

Είναι ένα δώρο που δεν θα σκονίζεται σε ένα ράφι, αλλά θα είναι μια ανάμνηση που θα κρατήσει μια ζωή. Ειδικά αν μετατρέψετε την ιστορία σε πραγματικότητα με λίγη δημιουργικότητα. Μέσα από τις περιπετειώδεις ιστορίες Tiny Tales, το παιδί μπορεί να γίνει ο πρωταγωνιστής του παραμυθιού και εσείς να το δημιουργήσετε ειδικά γι' αυτό! Εσείς αποφασίζετε για τις σημαντικές λεπτομέρειες -για παράδειγμα, εσείς δίνετε το όνομα του παιδιού και επιλέγετε την εμφάνιση του χαρακτήρα- και μπορείτε να προσθέσετε ένα ξεχωριστό δίδαγμα στην όλη πλοκή.

Συνοψίζοντας, ένα προσωποποιημένο παραμυθάκι «Tiny Tales» δεν είναι απλώς ένα δώρο, είναι μια μοναδική εμπειρία. Μια εμπειρία που θα μείνει για πάντα στη μνήμη του παιδιού σας και θα το βοηθήσει να νιώσει ξεχωριστό. ... και όπως όλοι γνωρίζουμε, χωρίς αμφιβολία το πιο ξεχωριστό δώρο που μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας είναι μια έκπληξη που δεν είναι μόνο διασκεδαστική, αλλά και μια έκπληξη στην οποία μπορεί να βρεθεί και το ίδιο ως πρωταγωνιστής.

Δημιουργήστε ένα προσωποποιημένο παραμύθι για το παιδί σας και είναι εγγυημένο ότι θα μείνει με το στόμα ανοιχτό από αυτή τη μοναδική ιστορία που αφορά μόνο εκείνο! Αν θέλετε να εκπλήξετε το παιδί σας με ένα παραμυθάκι Tiny Tales μόνο γι' αυτό/αυτήν, κάντε κλικ και δημιουργήστε ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο παραμυθάκι μέσα σε λίγα λεπτά!

Θα κοιτάξω τα Tiny Tales!