📦Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε σε ένα σημείο πακέτων BOX NOW! | Δωρεάν αποστολή άνω των 49 EUR 🇬🇷 55 EUR 🇨🇾 🆓🚚
Η καλύτερη chef. Η καλύτερη σύμβουλος. Η καλύτερη στυλίστρια.

Η μητέρα μου. Η ηρωίδα μου.

Είναι η μαμά σας και η ηρωίδα σας, για την οποία θα κάνατε τα πάντα; Τότε κάντε της έκπληξη με ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο αυτή τη Γιορτή της Μητέρας!

Επιλέξτε από τα δημιουργικά, προσαρμόσιμα δώρα μας και ο ενθουσιασμός είναι εγγυημένος!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ
1 Love Note

Φτιάξτε ένα μοναδικό, εξατομικευμένο βιβλίο για τη μαμά σας, στο οποίο μπορείτε να της πείτε πόσο πολύ την αγαπάτε και την εκτιμάτε! Το να κάνετε ένα τόσο ξεχωριστό δώρο δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο και διασκεδαστικό.

ΓΡΆΨΤΕ ΈΝΑ «LOVE NOTE»!
2 Love Cards

Πολλή αγάπη σε ένα μικρό βιβλίο κουπονιών. Ήρθε η ώρα να ανταποδώσετε όλα αυτά που έχει κάνει η μαμά σας για εσάς όλα αυτά τα χρόνια! Ένα πακέτο κουπονιών 20 τεμαχίων που μπορεί να ανταλλαχθεί για μικρές πράξεις καλοσύνης και το οποίο μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε πλήρως.

ΦΤΙΆΞΤΕ ΜΙΑ ΚΆΡΤΑ ΑΓΆΠΗΣ!
3 Love Cards

Το «Love List» δεν είναι απλά μια αφίσα! 100 σούπερ ιδέες για προγραμματισμό με τη μαμά σας σε μια αφίσα τύπου «λίστας καλαθιού», ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε νέες κοινές εμπειρίες και αναμνήσεις.

ΚΆΝΤΕ ΤΗΣ ΈΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΜΙΑ ΛΊΣΤΑ ΑΓΆΠΗΣ!

Κάντε της ένα πραγματικά μοναδικό και ειλικρινές δώρο μέσα σε λίγα λεπτά!

Σας υπενθυμίζει πάντα να χρησιμοποιείτε αντηλιακό και σας εύχεται καλό ταξίδι όταν φεύγετε.

Είναι πάντα πρόθυμη να σας ακούσει και να σας δώσει σοφές συμβουλές όταν αισθάνεστε χαμένοι. Έχει πάντα μια κουβέντα ενθάρρυνσης και μια μπάρα μούσλι για εσάς όταν την χρειάζεστε. Και πιθανότατα εξακολουθεί να σας κάνει κήρυγμα για το αν πρέπει να τρώτε αρκετά λαχανικά, σωστά; Και φυσικά, μην ξεχνάτε τα πολλά πράγματα που έκανε για εσάς κατά τη διάρκεια της ζωής σας! Για παράδειγμα, το ότι ξυπνούσε στις 6 το πρωί κάθε μέρα για να σου φτιάξει πρωινό και να σου ετοιμάσει ένα νόστιμο γεύμα. Και, φυσικά, ότι υπέμεινε τα επαναστατικά εφηβικά σου χρόνια! Έγινες αυτό που είσαι χάρη στο θυσιαστικό της έργο και την άνευ όρων αγάπη της. Γι' αυτό και της αξίζουν τα καλύτερα! Φέτος, αφήστε τα κλισέ δώρα και εκπλήξτε την με ένα πραγματικά ειλικρινές δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας, που θα δείχνει πόσο την αγαπάτε και την εκτιμάτε!

Ξέρουμε πώς να βάλουμε ένα γνήσιο χαμόγελο στο πρόσωπό σας!

Αν ψάχνετε για ένα πραγματικά στοχαστικό και εξατομικευμένο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας που η μαμά σας εγγυημένα θα λατρέψει (και θα δακρύσει), τότε μην ψάχνετε άλλο! Με τη βοήθεια των μοναδικών μας δώρων, τα οποία μπορούν να ετοιμαστούν απλά και γρήγορα, μπορείτε να δείξετε πόσο πολλά σημαίνει πραγματικά για εσάς. Το να δώσετε ένα τόσο ξεχωριστό δώρο δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο και διασκεδαστικό!