📦Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε σε ένα σημείο πακέτων BOX NOW! | Δωρεάν αποστολή άνω των 49 EUR 🇬🇷 55 EUR 🇨🇾 🆓🚚
blog

7 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι το Love Note είναι το ιδανικό δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας

April 9, 2024

Τι θα άρεσε πραγματικά στη μαμά σας; Θα θέλατε να είναι μοναδικό; Κάτι ξεχωριστό; Όχι πολύ ακριβό; "Μην ξοδευτείς καθόλου για μένα". Θα προτιμούσατε να είναι δημιουργικό, χειροποίητο; Μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι τα μοναδικά, εξατομικευμένα βιβλία δώρων μας έχουν φτάσει σε σχεδόν 30.000 μαμάδες όλα αυτά τα χρόνια και αμέτρητα χαρούμενα δώρα έχουν αναφερθεί σε εμάς από τους πελάτες μας.

Φέτος, παραλείψτε τα κλασικά δώρα και κάντε της έκπληξη με ένα πραγματικά εκ βαθέων δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας που θα δείχνει πόσο πολύ την αγαπάτε και την εκτιμάτε! 7 λόγοι που δεν θα χάσετε διαλέγοντας αυτό το δώρο:

1️⃣ Προσαρμόσιμο, εξατομικευμένο

Το Love Note σας επιτρέπει να προσαρμόσετε ένα δώρο ειδικά για τη μητέρα σας. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε κοινές αναμνήσεις και ειδικά μηνύματα που αφορούν τη σχέση σας, κάνοντας το δώρο πιο ξεχωριστό. Το εξώφυλλο και οι σελίδες μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως στις δικές σας ιδέες.

2️⃣ Συγκινητικές στιγμές

Η συναισθηματική αξία του βιβλίου ως δώρο είναι απαράμιλλη. Η μητέρα σας θα εκτιμήσει την ενέργεια που αφιερώσατε στη δημιουργία ενός βιβλίου μόνο γι' αυτήν και θα το φυλάει ως θησαυρό για τα επόμενα χρόνια.

3️⃣ Δημιουργική προσέγγιση

Φτιάχνοντας ένα «Love Note» μπορείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να αναδείξετε τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες. Μπορείτε να επιλέξετε τους χαρακτήρες, το εξώφυλλο και τις σελίδες που αντιπροσωπεύουν καλύτερα τη μητέρα σας και τη σχέση σας.

4️⃣ Έκδοση για τη Γιορτή της Μητέρας

Σκεφτήκαμε επίσης εκείνους που δεν θέλουν απαραίτητα να ξοδέψουν ώρες για την επεξεργασία του βιβλίου τους, οπότε εσείς μπορείτε να επιλέξετε ένα προκατασκευασμένο βιβλίο 20 σελίδων για τη Γιορτή της Μητέρας και να το χρησιμοποιήσετε ως έμπνευση, ενώ έχουμε επίσης σχεδιάσει ένα ειδικό εξώφυλλο για την ημέρα αυτή.

5️⃣ Διαχρονικό δώρο

Σε αντίθεση με άλλα δώρα που μπορούν να ξεχαστούν ή να πεταχτούν, ένα βιβλίο ως δώρο έχει διαρκή επίδραση. Θα χρησιμεύει ως συνεχής υπενθύμιση της αγάπης και της εκτίμησής σας προς τη μητέρα σας.

6️⃣ Προσιτό

Το Love Note είναι μια προσιτή λύση, οπότε η μητέρα σας θα χαρεί που δεν ξοδέψατε πολλά χρήματα για ένα δώρο. Μπορείτε να κάνετε ένα όμορφο και ουσιαστικό δώρο χωρίς να ξοδέψετε πολλά.

7️⃣ Εύκολο στην προετοιμασία

Με το online πρόγραμμα δημιουργίας βιβλίων, η δημιουργία ενός βιβλίου ως δώρο δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στο σχεδιασμό ή να έχετε ειδικές δεξιότητες για να δημιουργήσετε ένα όμορφο και ουσιαστικό βιβλίο για τη μητέρα σας.

+ 1️⃣ Μαγεία της Γιορτής της Μητέρας

Το μαγικό σημείωμα αγάπης κυκλοφόρησε! 🥳 Σε τι διαφέρει από τα άλλα μας βιβλία; Γιατί το Magic Love Note έχει φωνή, και όχι οποιαδήποτε φωνή, αλλά τη δική σου φωνή! Ηχογραφήστε ένα πραγματικά ειλικρινές βίντεο ή φωνητικό μήνυμα για τη μαμά σας, όταν συντάξετε το βιβλίο, και εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τη μαγεία SPARKL για να το παραδώσουμε! Το μόνο που έχει να κάνει η μαμά σας είναι να ακουμπήσει το τηλέφωνό της στο πίσω μέρος του Love Note και το μήνυμά σας θα εμφανιστεί μαγικά στην οθόνη του τηλεφώνου της! 🪄✨ Δεν μπορείτε να το βρείτε αυτό σε κάθε κατάστημα, έτσι δεν είναι; 😏

Είναι και η μητέρα σας ήρωας, κάποιος για τον οποίο θα κάνατε τα πάντα; Τότε κάντε της έκπληξη με ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο αυτή τη Γιορτή της Μητέρας! Πηγαίνετε στον επιμελητή βιβλίων! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ LOVE NOTE!